Cafe Cafe

cafe cafeRestaurantul Mediteranean Cafe Cafe a fost deschis în Ajunul Craciunului 2007.  Lucrarile de amenajare au durat 7 luni, timp în care au fost alese solutii de la cei mai buni producatori de mobilier, corpuri de iluminat, decoratiuni si amenajari interioare, sonorizare dar si echipamente profesionale pentru dotarea bucatariei si a celor doua baruri. Alegerea a fost dificila tinând cont de valoarea istorica si arhitecturala a cladirii, hotel de la 1896, folosit de calugarii greci de la Muntele Athos, numit ulterior chiar Hotel Calugarul. În paralel s-au desfasurat si lucrarile de amenajare a etajelor superioare ale cladirii unde functioneaza un mic hotel de 4 stele pastrând traditia locatiei.
Restaurantul are o capacitate de 110 locuri. Terasa amenajata ca o gradina interioara, încalzita pe timp de iarna, are 120 de locuri.

Specificul Mediteranean întregeste locatia prin varietatea si prospetimea meniului. Se doreste reînvierea gusturilor bucatariei bunicii data de ingredientele naturale folosite dar si de prepararea a la carte a acestora.

Meniul de Bar si Cartea de Vinuri completeaza bucataria cu arome si moduri de preparare a cafelei de pe toata coasta Mediteranei, cu o lista impresionanta de cocktail-uri si o selectie de vinuri românesti sau de oriunde.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular