Fierul vechi e inca la mare cautare printre infractori

fierPolitistii Sectiei 8 Rurala Baneasa, l-au depistat pe M. Petre, de 23 de ani, din localitatea Cuza Voda, în timp ce transporta într-un autovehiculul cantitatea de 310 kg deseuri feroase, fara a detine documente de provenienta. Deseurile feroase au fost ridicate în vederea confiscarii.
Cel în cauza a fost sanctionat conform Legii 12/1990,  cu amenda în valoare de 1.500 lei.
In aceeasi zi de 11 februarie a.c., ora 09.30, politistii din Negru Voda,  i-au depistat pe U. Ionut-Marian si B. Mihaita-Nicusor, ambii din localitate, suspectati ca la data de 08.02.2013 au sustras din curtea unei societati un utilaj agricol, cu intentia de a-l valorifica, cauzând un prejudiciu de 800 lei.  Cercetarile sunt continuate de catre politisti, cu suspectii în stare de libertate, pentru documentarea întregii activitati infractionale si luarea masurilor legale ce se impun.
De asemenea, politistii din Independenta au prins în flagrant pe G. Ionel, de 33 de ani si B. Ionut, de 19 ani, în timp ce transportau cu un atelaj hipo, mai multi stâlpi din fier, sustrasi în aceeasi seara de la gardul ce împrejmuieste sediul unei fostei societati comerciale din localitate.  Prejudiciul cauzat în valoare de 250 lei a fost recuperat si predat societatii pagubite. Cercetarile sunt continuate de catre politisti, cu suspectii în stare de libertate.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular