DESCINDERI LA SUSPECŢI DE FURTURI DIN LOCUINŢE ŞI UNITĂŢI DE CAZARE

imagesÎn această dimineaţă, poliţiştii constănţeni au pus în aplicare şase mandate de aducere, pe numele unor suspecţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi unităţi de cazare din judeţul Constanţa.

La data de 20 februarie a.c., poliţiştii Staţiunii Eforie, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 1 Poliţie Constanţa, Secţiei 9 Poliţie Rurală Topraisar, Poliţiei Oraş Ovidiu, au desfăşurat 5 percheziţii domiciliare pe raza judeţului şi a municipiului Constanţa.

Acţiunea a beneficiat de suportul tehnic al Serviciului Criminalistic şi sprijinul  luptătorilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale – I.P.J. Constanţa şi al jandarmilor.

Au fost depistaţi şase bărbaţi suspectaţi de comiterea, în perioada decembrie 2012 – februarie a.c., a mai multor furturi din locuinţe şi unităţi de cazare, amplasate pe raza staţiunii Eforie şi a localităţilor limitrofe. Persoanele în cauză sunt suspectate de comiterea a doisprezece astfel de furturi.

La sediul subunităţii de poliţie au fost conduşi în vederea cercetărilor persoanele suspecte de comiterea şi participarea la săvârşirea furturilor, M. Florin, de 35 de ani, V. Laurenţiu, de 39 de ani, A. Chiresi, de 50 de ani, A. Iusein, de 22 de ani, A. F.T., de 17 ani şi H. Gabriel, de 39 de ani, urmând a fi prezentaţi unităţii de parchet competente, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 49.000 de lei, din care s-a recuperat aproximativ 30%.

În urma descinderilor au fost găsite şi indisponibilizate mai multe bunuri suspectate a proveni din comiterea furturilor (televizoare, laptopuri, sistem audio, centrală pentru încălzire locuinţă, bunuri electo-casnice, articole de îmbrăcăminte).

În cursul acestei zile, suspecţii vor fi prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunerea de arestare preventivă, pentru furt calificat.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular