Fiat Ducato cu talon fals, descoperit la Ostrov

Fiat_Ducato_rear_20080209Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Ostrov un cetăţean român care încerca să scoată din ţară o autoutilitară marca Fiat Ducato, cu un certificat de înmatriculare fals.
În data de 11.03.2013, în jurul orei 08.10, în P.T.F. Ostrov s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean bulgar şi unul român, cu o autoutilitară marca Citroen C 25, înmatriculată în R. Bulgaria, pe care era transportată o autoutilitară marca Fiat Ducato, cu numere de Spania.
Cetăţeanul român S.N., în vârstă de 39 ani, domiciliat în judeţul Ialomiţa, a prezentat la control, pentru autoutilitara Fiat Ducato, un certificat de înmatriculare şi un act de vânzare-cumpărare care prezentau indicii de falsificare.
Persoana în cauză a declarat că a cumpărat autoutilitara de la un cetăţean român, încheind cu acesta un act de vânzare-cumpărare. Bărbatul a mai declarat că intenţiona să se deplaseze în R. Bulgaria pentru a înmatricula autoutilitara Fiat Ducato. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „fals în înscrisuri sub semnătură privată”, „complicitate la fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 290, art. 26 raportat la art. 288 şi art. 291 Cod Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular