Video.Reţea de hoţi din locuinţe destructurată de poliţiştii constănţeni

locuintePoliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat în acestă dimineaţă trei percheziţii la domiciliile a tot atâtea persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din locuinţe.
Cu ocazia acţiunii au fost indisponibilizate mai multe bunuri (electronice, aparatură electrică, telefoane mobile, cuţite etc.)
Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că cei trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani,  sunt suspectaţi de comiterea furtului dintr-o locuinţă situată pe bulevardul I.C. Brătianu, faptă săvârşită în noaptea de 20/21 ianuarie a.c..
Din locuinţa respectivă s-a reclamat sustragerea de aparatură electronică, articole de igienă personală, aparatură casnică etc., valoarea prejudiciului creat fiind de 6000 lei.
Aceştia sunt cercetaţi în stare de reţinere pentru stabilirea şi probarea întregii activităţi infracţionale, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de Parchet competentă.

Puteţi vedea imagini, puse la dispoziţie de IPJ Constanţa, dând click AICI.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular