Trei accidente usoare in ultimele 24 de ore

54499La data de 27 martie a.c., ora 07.00, L. Tudor, de 30 de ani, a condus un  autoturism, pe DN3 şi ajungând la km. 239+550 m., nu adaptează viteza la condiţiile de drum (carosabil acoperit de zăpadă), frânează, intră în derapaj şi pătrunde pe sensul opus de mers, unde intră în coliziune cu o autoutilitară, condusă de T. Gheorghe, de 43 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului primului autoturism şi a pasagerilor aflaţi în acesta.

La data de 27 martie a.c., ora 13.10, V. Daniela, de 49 ani, a condus un autoturism, pe bulevardul A. Vlaicu şi ajungând la marcajul pietonal din zona CET, a surprins şi accidentat pe J. Mădălina Georgiana de 18 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.

La data de 27 martie a.c., ora 10.15, D. Eugen, de 39 de ani, a condus un autoturism, pe DJ 391 şi ajungând la km. 91+750 m., nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (carosabil acoperit cu zăpadă), pierde controlul volanului, iese în afara părţii carosabile şi intră în coliziune frontală cu un cap de pod. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară pasagerilor alfaţi în autoturism.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular