Hoti opriti cu focuri de arma, la Navodari

focLa data de 30 martie a.c., ora 19.30 poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că locuinţa vecinului, despre care ştia că este plecat din ţară, are geamul deschis.
Având în vedere aspectele sesizate, la faţa locului s-au deplasat patrula mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm din cadrul I.J.J. Constanţa, un echipaj al poliţiei locale, dar şi poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale care se aflau pe teren, care au observat în zona indicată 5 (cinci) persoane suspecte, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestora.
Pe parcursul urmăririi persoanele au fost somate verbal să se oprească, dar pentru că nu s-au supus dispoziţiilor poliţiştilor, s-a procedat la folosirea armamentului din dotare, fiind efectuate trei focuri de avertisment în plan vertical şi ulterior, pentru că suspecţii nu s-au conformat, au fost efectuate mai multe focuri de armă în direcţia acestora, fără ca vreo persoană să fie rănită.
În urma acestor activităţi au fost imobilizaţi şi reţinuţi doi tineri de 33, respectiv 19 ani, pe numele cărora au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul I.P.J. Constanţa.
Până în acest moment, în sarcina suspecţilor au fost reţinute şi probate săvârşirea a patru infracţiuni de tentativă la furt calificat şi tot atâtea de violare de domiciliu.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru identificarea şi reţinerea celorlalte trei persoane, stabilirea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea investigaţiilor dosarul să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unităţii de parchet competente.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular