Spargere oprita de telefonul unui vecin!

spargere-locuintaLa data de 6 aprilie a.c., ora 21.00, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa vecinului.
Deplasaţi cu operativitate la faţa locului, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat în scurt timp un tânăr de 18 ani, din localitatea Ciocîrlia. La controlul corporal sumar, asupra acestuia au fost găsite mai multe bijuterii şi două ceasuri, a căror provenienţă nu a putut să o justifice.
Din verificări, poliţiştii au stabilit că, tânărul depistat, prin escaladarea gardului curţii şi forţarea unei ferestre de la parterul imobilului tip casă cu etaj, a pătruns în locuinţă, în acest timp proprietarul fiind plecat de la domiciliu, de unde a sustras bunurile găsite asupra sa. Prejudiciul în valore de 60.000 lei a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.
Cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, în cauză fiind întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, fiind introdus în Centrul de  Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Constanţa, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular