Doi minori au furat o masina dar frica i-a dat de gol

hoti_de_masini   La granita dintre vineri si sambata, 13 aprilie, patrula de siguranţă publică mixtă, formată dintr-un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Murfatlar şi un poliţist local, ce efectua serviciul de patrulare pe raza localităţii Siminoc, s-a sesizat din oficiu, în momentul în care a observat că un autoturism, care circula pe DC 27 din direcţia Murfatlar, la intrarea în Siminoc, la vederea autospecialei de poliţie a oprit pe partea dreaptă a drumului, din autoturism coborând două persoane care au abandonat maşina şi  au fugit pe câmpul din apropiere.  Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii au procedat la urmărirea persoanelor respective, iar în scurt timp a fost identificat minorul M. R. A., în vârstă de 16 ani, din Constanţa.  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul a fost sustras de pe raza municipiului Constanţa, cartierul Km 4-5, de către cel de-al doilea suspect.  Cu ocazia cercetărilor efectuate, de poliţiştii din Murfatlar cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 5 Poliţie Constanţa, a fost identificat şi depistat şi cel de-al doilea suspect, în persoana minorului C.D.C., de 17 ani, din Constanţa. Autoturismul a fost restituit părţii vătămate
Poliţiştii Secţiei 5 Constanţa au documentat activitatea infracţională a minorilor M. R. A. şi C. D. C., cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi au  procedat la prezentarea acestora procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în vederea sesizării instanţei de judecată pentru dispunerea măsurii arestării preventive.
Astfel, ca urmare a promovării propunerii de arestare a unităţii de parchet, aceasta a fost însuşită de Judecătoria Constanţa, iar magistraţii au emis pe numele celor doi tineri mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 19 zile.  Suspecţii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular