Moarte suspecta la Agigea

ecluza_agigea

UPDATE. Iata ce spune Inspectoratul de Politie intr-un comunicat de presa.

“La data de 22 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei Regionale Transporturi Agigea, în urma verificărilor efectuate, au identificat cadavrul persoanei care a fost găsită înecată în apa canalului Dunăre-Marea Neagră, în dreptul ecluzei Agigea, ca fiind un tânăr de 33 de ani, din localitatea Murfatlar, judeţul Constanţa.
Dispariţia acestuia a fost sesizată la Poliţia Oraşului Murfatlar la data de 1 aprilie a.c., de către familie, deoarece, din ziua de 31 martie a.c., acesta a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.
La data de 02 aprilie a.c. persoana în cauză a fost dată în urmărire de I.P.J. Constanţa, pentru dispariţie în împrejurări necunoscute.
Reamintim că, în această dimineaţă, poliţiştii Secţiei Regionale Transporturi   Agigea au fost sesizaţi telefonic de către un agent de pază, despre faptul că în apa canalului Dunăre-Marea Neagră, în dreptul Ecluzei Agigea, pluteşte cadavrul unei persoane.
Deplasaţi la faţa locului poliţiştii au constatat faptul că în amonte, lângă poarta ecluzei Agigea, pe malul stâng al canalului Dunăre-Marea Neagră, pluteşte cadavrul unui bărbat.
Cu ajutorul unui echipaj de pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Constanţa, cadavrul a fost scos din apă iar în urma cercetărilor efectuate s-a constatat că pe corp, cap sau membre nu există urme de violenţă.
Cadavrul a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.”

Angajaţii Canalelor Navigabile au avut parte de o imagine macabră, odată cu ivirea zorilor. Cadavrul unui bărbat plutea în apropierea ecluzei de la Agigea, prezentând semne vizibile de descompunere, ceea ce ar insemna că înecul a survenit în urmă cu mai mult timp. Trupul bărbatului se află în prezent la morgă, o anchetă fiind începută de poliţiştii constănţeni pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului. Până aici, toate datele ar duce spre un înec accidental sau poate o sinucidere. Poliţiştii spun însă că o rănă situată la nivelul capului indică posibilitatea unei crime. Cadavrul nu prezintă semnele unui caz tipic de înec, cercetările efectuate până în prezent arătând că s-ar putea ca moartea să fi survenit înainte de contactul cu apa. Ţinând cont că nu s-au găsit acte asupra cadavrului, cazul devine unul dificil şi totodată suspect. Vom reveni.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular