Opel Astra cu ITP fals, descoperit la Negru Vodă

Opel_Astra_front_20080306Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă un cetăţean român care conducea un autoturism marca Opel Astra, pentru care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de inspecţie tehnică fals.
În data de 23.04.2013, în jurul orei 10.20, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român H.G., în vârstă de 24 ani, domiciliat în judeţul Constanţa, la volanul unui autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în R. Bulgaria.
În urma verificărilor a rezultat faptul că certificatul de inspecţie tehnică al autoturismului prezintă indicii de falsificare. Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul din R. Bulgaria de la o persoană necunoscută, fără a cunoaşte faptul că documentul respectiv este fals.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 291 din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular