3.000 de ţigarete confiscate în Mangalia

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat un cetăţean român care transporta cu un autoturism 3.000 de ţigarete netimbrate şi cu timbru de R. Ucraina, pe care intenţiona să le comercializeze fără documente legale.
În data de 24.04.2013, în jurul orei 11.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit cu produse din tutun în zona de competenţă, oprind pentru control un autoturism marca Dacia Solenza, în care se aflau doi bărbaţi.
În portbagaj au fost găsite 3.000 de ţigarete netimbrate şi cu timbru de R. Ucraina, pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative.
Cercetările au stabilit faptul că ţigaretele îi aparţin pasagerului din dreapta, V.M., în vârstă de 75 ani, domiciliat în judeţul Constanţa, care a recunoscut că intenţiona să le comercializeze pe raza municipiului Mangalia.
Poliţiştii de frontieră au confiscat ţigaretele, evaluate la aproximativ 1.500 lei, conform procedurilor legale şi i-au aplicat bărbatului o sancţiune contravenţională de 1.000 lei conform Legii 12/1990 republicată.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular