Fiat Ducato neînmatriculat, identificat în Portul Constanţa

14042012199Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Portul Constanţa o autoutilitară marca Fiat Ducato cu număr de înmatriculare care aparţine unui alt autovehicul din R. Bulgaria.
În data de 08.05.2013, în jurul orei 10.45, în Portul Constanţa, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa, au oprit pentru control o autoutilitară marca Fiat Ducato, cu numere de R. Bulgaria, condusă de cetăţeanul român G.I., în vârstă de 45 ani.
În urma verificărilor a fost constatat faptul că seria de şasiu a autoturismului nu corespunde cu seria trecută pe certificatul de înmatriculare prezentat de persoana în cauză.
După verificări suplimentare efectuate la Punctul de Contact Giurgiu a rezultat că numărul de înmatriculare al autoutilitarei aparţine unui alt autovehicul din R. Bulgaria.
Autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român, domiciliat în judeţul Constanţa, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 85, alin. 2 din O.U.G. 195/2002.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular