Polițiștii constănțeni, alături de copii de ziua lor

tnAvând în vedere că o categorie vulnerabilă de participanţi la trafic o reprezintă copiii, astăzi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, poliţiştii rutieri din cadrul Compartimentului de Informare şi Educaţie Rutieră au organizat „1 IUNIE, ZIUA MICULUI PIETON”, activitate preventiv- educativă desfăşurată la Sediul Serviciului Rutier Constanţa, la care au participat elevii Şcolii Gimnaziale nr. 20 din municipiul Constanţa.
Elevii prezenţi la activitate au vizitat sediul Serviciului Rutier, le-au fost prezentate autospecialele după care au participat la un concurs de desene pe asfalt, au cântat, au recitat poezii iar la finalul activităţii au fost premiaţi de poliţişti cu diplome şi cadouri.
Deoarece educaţia rutieră înseamnă educarea cetăţeanului cu privire la respectarea normelor de circulaţie, poliţiştii au discutat cu copiii, părinţii şi profesorii, cu privire la comportamentul pe care fiecare participant trebuie să îl adopte în trafic, astfel încât să se prevină producerea unor accidente rutiere.
Activitatea a fost percepută pozitiv atât de copii, care s-au bucurat pentru cadourile primite ,dar şi de părinţii şi profesorii care îi însoţeau.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular