440 litri de motorină, confiscaţi în Cernavodă

motPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit într-un autovehicul marca Jeep Grand Cherokee, aflat pe malul Dunării, 440 litri de motorină pentru care conducătorul auto nu poseda documente de provenienţă.
În data de 04.06.2013, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă au oprit pentru control, pe malul braţului Cochirleni al Dunării, un autovehicul marca Jeep Grand Cherokee, condus de cetăţeanul român M.S., în vârstă de 39 ani. În autovehicul autoturismului au fost descoperite 22 recipiente din plastic în care era depozitat produs petrolier cu miros specific de motorină. Bărbatul, domiciliat în oraşul Cernavodă, a declarat că a găsit respectivele recipiente abandonate într-o ambarcaţiune pe malul Dunării.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 440 litri de motorină, evaluată la 1.760 lei, conform procedurilor legale, iar persoanei în cauză i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „însuşirea bunului găsit”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 216, alin. 1 Cod Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular