Expoziție cu obiecte de artă din deșeuri marine!

png mareZiua Mediului 2013 a mobilizat elevii din 30 de şcoli şi licee din judeţul Constanţa, care vă aduc o super-expoziţie de obiecte de artă! „Marea Neagră din plastic” este evenimentul la care vă aşteptăm cu multă căldură, sperând că veţi fi încântaţi de ceea ce veţi vedea. Timp de câteva luni, elevii s-au „trudit” să strângă deşeuri marine, pe care mai apoi să le transforme în adevărate capodopere, toate având, desigur, ca temă, mediul marin.
Expoziţia face parte din cadrul proiectului European MARLISCO (MARine Litter in Europe Seas: Social AwarenesS and CO-Responsibility), ce implică 15 ţări europene şi care are drept scop creşterea gradului de conştientizare al consecinţelor ce decurg din neprotejarea mediului marin.
V-am făcut curioşi? Ei bine, vă mai spunem doar că micii noştri artişti au făcut totul singuri! Nu i-a ajutat nimeni să construiască delfinii, căluţii de mare şi… restul de exponate inedite, pe care le veţi admira doar dacă veniţi sâmbătă, 8 iunie, în Parcul Tăbăcărie, lângă zona “Ţara Piticilor”, între orele 16:00-18:00.

Vă aşteptăm cu drag !

Marea te cheamă la cel mai inedit eveniment eco! Vino în Parcul Tăbăcăriei, sâmbătă, 8 iunie, de la ora 16 să participi la o super-expoziție cu obiecte de artă realizate din deșeuri marine și create de elevi ai școlilor din județul Constanța! Vă aştepăm cu jocuri şi premii pe măsură!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular