Reținuți pentru proxenetism și sex cu minore

indexTrei persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 58 de ani au fost reţinute pe bază de ordonanţă de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, complicitate la proxenetism şi raport sexual cu minori.
La data de 6 iunie a.c., poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, cu sprijinul de specialitate al poliţiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R au documentat activitatea infracţională a doi tineri de 17 şi respectiv 19 ani, suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi complicitate la proxenetism.
Din investigaţii a reieşit că, începând cu luna februarie a.c., cei doi suspecţi au recrutat, prin promisiuni de oferire a unor sume de bani, mai multe minore. Acestea erau conduse la un apartament închiriat în municipiul Constanţa, unde, întreţineau raporturi sexuale cu un bărbat de 58 de ani, din Constanţa, contra unor sume de bani, o parte din acestea fiind însuşite de către suspecţi, minorelor revenindu-le o mică parte.
În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de aceştia a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi procurorilor, în vederea sesizării instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, complicitate la proxenetism şi raport sexual cu minori.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular