Renault Laguna furat din Franţa, descoperit la Negru Vodă

2013-06-07 11.39.20Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă un autoturism marca Renault Laguna care figurează ca fiind furat din Franţa.
În data de 07.06.2013, în jurul orei 06.00, în P.T.F. Negru Vodă s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră doi cetăţeni români, care călătoreau cu un autoturism marca Renault Laguna cu numere de Franţa.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din Franţa, din data de 20.04.2013.
Pasagerul din dreapta, B.C., în vârstă de 33 ani, domiciliat în judeţul Argeş, a declarat că autoturismul îi aparţine, precizând că l-a achiziţionat dintr-un târg auto, în schimbul sumei de aproximativ 1.500 euro, fără a cunoaşte faptul că este furat.
Autoturismul în valoare de aproximativ 5.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Negru Vodă pentru continuarea cercetărilor.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 26 raportat la art. 208, alin. 1 şi 4 din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular