BMW cu autorizaţia de circulaţie expirată

indexPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat  în zona de competenţă un cetăţean român care conducea un autoturism marca BMW cu autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
În data de 09.06.2013, în jurul orei 12.45, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca BMW model 318 I, în care se aflau patru persoane.
În cadrul controlului specific asupra documentelor autoturismului a reieşit faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată.
Conducătorul auto, S.J.M., în vârstă de 27 ani, domiciliat în oraşul Cernavodă, a declarat că a împrumutat autoturismul de la fratele său, fără a cunoaşte faptul că numărul provizoriu este expirat.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit conducătorului auto dosar penal sub aspectul savârşirii infractiunii de „punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, faptă prevazută şi sancţionată de art. 85, alin. 1 din O.U.G. 195/2002.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular