Flagrant pentru două windowsuri fără licență!

imagesAcţionând în cadrul subprogramului Protecţia Drepturilor de Proprietate Intelectuală, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, au organizat şi efectuat un flagrant pe linia respectării drepturilor de autor si conexe în cadrul punctului de lucru aparţinând unei societăţi comerciale din Mangalia, ce are ca obiect de activitate comercializarea produselor IT.
Cu această ocazie au surprins administratorul societăţii, în timp ce comercializa sisteme de calcul (unităţi centrale) având instalat sistem de operare, fără ca acesta să fie distribuit cu licenţa aferentă.
În incinta punctului de lucru au mai fost identificate două sisteme de calcul, cu privire la care exista indicii referitoare la instalarea pe acestea a unor programe pentru calculator fără licenţă.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul săvâvarşirii infracţiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor de calculator şi deţinere de produse pirat în scopul distribuirii.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular