La Mircea Vodă s-a lăsat cu împușcături

politia_constanta_05332400La data de 22 iunie a.c., ora 19:25, poliţiştii Postului T.F. Cernavodă, au fost sesizaţi cu privire la  faptul că în zona Staţiei CF Mircea Vodă, a fost împuşcat cu o armă neletală, un bărbat, de către un agent de pază ce însoţea un tren de marfă.
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat, de 38 ani, din localitatea Mircea Vodă, judeţul Constanţa, care se află în ambulanţa chemată pentru a-i acorda primul ajutor.
La faţa locului nu a fost identificat nici un tren de marfă, dar, din cercetări a reieşit că, ultimul tren care a staţionat în halta de Mişcare Mircea Vodă, a fost un trenul de marfă, ce avea în compunere vagoane cu fier vechi, fiind însoţit de agenţi de pază de la o societate de profil.
Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei Regionale Transporturi Constanţa au demarat cercetările, pentru stabilirea cu exactitate ca cauzelor şi împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular