Aproximativ 50 de kilograme peşte confiscate la Isaccea

pestePoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând o persoană care transporta, cu un autoturism, cantitatea de 47 kilograme peşte fără documente justificative.
În data de 26.06.2013, în jurul orei 09.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Isaccea au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca Volkswagen, condus de A.P., în vârstă de 49 ani.
În interiorul autoturismului a fost găsită cantitatea de 47 kilograme peşte din specia somn, în stare congelată, pentru care conducătorul auto nu poseda documente justificative.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de peşte, evaluată la 476 lei, pe care au predat-o spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale.
Persoana în cauză, domiciliată în judeţul Galaţi, este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de „transport al peştelui fără documente legale”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64 din O.U.G. 23/2008 modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular