500 de perechi de ochelari, confiscate în P.T.F. Constanta Sud Agigea

givenchyPolitisti de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au constituit o echipa comuna de control împreuna cu reprezentantii Biroului Vamal Constanta Sud, descoperind într-un container sosit în P.T.F. Constanta Sud Agigea din China 500 de perechi de ochelari, susceptibile a fi contrafacute, cu o valoare de aproximativ 150.000 lei daca ar fi originale.
În data de 01.07.2013, în jurul orei 13.00, politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta si lucratorii vamali au efectuat, la rampa existenta în cadrul P.P.F. Constanta Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societati comerciale cu sediul în Bucuresti.
În urma controlului au fost descoperite 500 perechi de ochelari de vedere din plastic, susceptibile a fi contrafacute, cu o valoare de aproximativ 150.000 lei daca ar fi originale.
Marfa purta însemnele distinctive ale firmei „Givenchy” si a fost ridicata în vederea confiscarii de catre lucratorii vamali.
Politistii de frontiera i-au întocmit administratorului societatii comerciale în cauza, un cetatean bulgar, în vârsta de 30 ani, cu domiciliul în R. Bulgaria, dosar penal pentru savârsirea infractiunii de „punere în circulatie, fara drept, a unui produs purtând o marca identica sau similara cu o marca înregistrata pentru produse identice sau similare si care prejudiciaza pe titularul marcii înregistrate”, fapta prevazuta si sanctionata de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 republicata.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular