Skoda Octavia radiată din Spania, descoperită în P.T.F. Vama Veche

skodaPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat  în P.T.F. Vama Veche un autoturism marca Skoda Octavia care fusese radiat din circulaţie de autorităţile din Spania.
În data de 01.07.2013, în jurul orei 07.20, în P.T.F. Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român, F.I.D., în vârstă de 34 ani, care conducea un autoturism marca Skoda Octavia cu numere de Spania.
În cadrul controlului specific a reieşit faptul că autoturismul în cauză fusese radiat din circulaţie de autorităţile din Spania, din data de 20.05.2013.
Conducătorul auto a declarat că dorea să se deplaseze în R. Bulgaria pentru a înmatricula autoturismul, despre care nu ştia că fusese radiat din circulaţie.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului, domiciliat în judeţul Constanţa, dosar penal sub aspectul savârşirii infractiunii de „punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, faptă prevazută şi sancţionată de art. 85, alin. 1 din O.U.G. 195/2002 republicată.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular