Opel Tigra cu documente false, descoperit în P.T.F. Vama Veche

18860_Opel-Tigra_7Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat  în zona de competenţă un cetăţean român care conducea un autoturism marca Opel Tigra, înmatriculat în R. Bulgaria, pentru care a prezentat la control trei documente false.
În data de 09.07.2013, în jurul orei 09.10, în P.T.F. Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român C.C., în vârstă de 50 ani, care conducea un autoturism marca Opel Tigra Coupe cu numere de R. Bulgaria.
Conducătorul auto a prezentat la control certificatul de înmatriculare, certificatul I.T.P. şi asigurarea tip carte verde, toate documentele prezentând indicii de falsificare.
Cetăţeanul român, domiciliat în judeţul Dâmboviţa, a declarat că a achiziţionat autoturismul cu documentele în cauză, fără a cunoaşte faptul că acestea sunt false.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 291 Cod Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular