Exclusiv. Mihaela Rădulescu îi răspunde lui Mazăre printr-un mesaj plin de subînțeles

Prezent în emisiunea ”Ediție Specială”, a postului RTV, primarul Radu Mazăre s-a descătușat la adresa Mihaelei Rădulescu, vorbind despre aceasta în termeni peiorativi, numind-o haimana și acuzând-o de infidelitate. Primarul Constanței s-a arătat contrariat de faptul că, bunul său prieten Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei, a fost înșelat de aceasta, în ciuda faptului că ”era tratată ca o prințesă”. Mai mult decât atât, Radu Mazăre s-a supărat pentru ca a fost rugat să evite cuvintele urâte la adresa Mihaelei Rădulescu și a plecat pentru câteva minute din emisiune. Pe scurt, lupul moralist Radu Mazăre, omul care a făcut din infidelitate o artă, primarul care-și expune cele 16 iubite prin Mamaia în fiecare săptămână, vine și o critică vehement pe Mihaela Rădulescu pentru ceva ce la el este un modus vivendi. Frumos îți șade, domn primar?

radu-mazare-mihaela-radulescuÎn altă ordine de idei, pentru că ipocrizia nu ne place și mai ales pentru că așa e jurnalistic corect, am insistat să aflăm ce părere are Mihaela Rădulescu despre acest atac al primarului salvamar. Și Mihaela ne-a răspuns, printr-un mesaj profund și plin de subînțeles. ”Bărbații fără caracter sunt ca femeile care nu-și iubesc copiii… Nu există ceva mai jos de-atât….” ne-a declarat vedeta.

Similar Articles

Comments

  1. Citat:
    “Pe scurt, lupul moralist Radu Mazăre, omul care a făcut din infidelitate o artă, primarul care-și expune cele 16 iubite prin Mamaia în fiecare săptămână, vine și o critică vehement pe Mihaela Rădulescu pentru ceva ce la el este un modus vivendi.”

    Radu Mazare:
    Soție necăsătorit
    Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Radu_Maz%C4%83re

    Curva:
    CÚRVĂ, curve, s. f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viață desfrânată
    curvă f. femeie necinstită.
    Sursa: http://m.dexonline.ro/definitie/curv%C4%83

    Infidelitate:
    INFIDELITÁTE s. f. 1. nestatornicie, necredință; încălcare a credinței conjugale. 2. faptă care dovedește nestatornicie în dragoste. ◊ inexactitate; neadevăr. 3. felonie. (< fr. infidélité, lat. infidelitas)
    Sursa: http://m.dexonline.ro/definitie/infidelitate

    Intrebari adresate reporterului:
    1. Este Radu Mazare intr-o relatie conjugala?
    2. Este Mihaela Radulescu o curva?

    • “E aniversarea oficialei, sarbatoresc, greceste! Am stabilit o regula, in seara asta ca asa este bine sa fii zen – ori ies cu ea oficiala ori ies cu gramada, de ziua ei nu puteam cu gramada”, a spus primarul Mazare. —>> Are o relatie asumata, oficiala, dar iese si cu gramada. Asta se numeste infidelitate, fie ea chiar si cu acceptul iubitei oficiale.

      Daca e Mihaela Radulescu o curva, nu stiu. Ai vazut-o tu inselandu-si barbatul? A vazut-o Radu Mazare?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular