85 kilograme de peşte confiscate la Midia

STA50115Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând un conducător auto care transporta, cu un autoturism marca Ford Focus, cantitatea de 85 kilograme peşte fără documente justificative.
În data de 06.08.2013, în jurul orei 07.00, poliţiştii de frontieră din cadrul P.P.F. Midia au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca Ford Focus, condus de cetăţeanul român C.D.F., în vârstă de 33 ani.
În portbagajul autoturismului a fost găsită cantitatea de 85 kilograme peşte din specia şalău, pentru care şoferul nu poseda documente legale.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de peşte, evaluată la 425 lei, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil conform procedurilor legale.
Persoana în cauză, domiciliată în judeţul Constanţa, este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinere şi transport a peştelui fără documente legale”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64, lit. j din O.U.G. 23/2008 modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular