Conducea o ambarcaţiune cu motor neînregistrată

motor_barca_yamaha_225Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat pe Marea Neagră, în zona de competenţă a Grupului de Nave Sulina, un cetăţean român care conducea o ambarcaţiune cu motor care nu este înregistrată.
În data de 05.08.2013, în jurul orei 19.50, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au oprit pentru control, la patru mile marine travers de localitatea Sfântu Gheorghe, o ambarcaţiune cu motor, condusă de cetăţeanul român S.A.C., în vârstă de 31 ani.
Conducătorul ambarcaţiunii, domiciliat în judeţul Tulcea, a declarat că este proprietarul ambarcaţiunii, dar că nu are asupra sa niciun document pe care să-l prezinte la control.
Verificările au stabilit faptul că ambarcaţiunea nu este înregistrată, persoana încălcând astfel siguranţa navigaţiei civile.
Poliţiştii de frontieră au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punerea în exploatare sau navigaţie a unei nave/ambarcaţiuni neînregistrate”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 28 din Legea 191/2003.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular