Audi A4 furat din Spania, descoperit în P.T.F. Negru Vodă

2013-08-06 12.43.42Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă un autoturism marca Audi A4, care figura ca fiind furat din Spania, pe care un cetăţean român a încercat să îl scoată din ţară.
În data de 06.08.2013, în jurul orei 12.30, la P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, care conducea un autotursim marca Volkswagen Sharan, la care era ataşată o platformă pe care era transportat un autoturism marca Audi A4 Avant.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul marca Audi A4 figurează ca fiind furat din Spania, din data de 29.09.2011.
Conducătorul auto a declarat că a fost rugat de o cunoştinţă să transporte autoturismul Audi A4 în R. Bulgaria pentru a-l înmatricula.
În timpul cercetărilor, la P.T.F. Negru Vodă, s-a prezentat cetăţeanul român C.D., în vârstă de 38 ani, domiciliat în oraşul Năvodari, care a declarat că autoturismul Audi A4 îi aparţine.
Persoana în cauză a mai declarat că a cumpărat autoturismul fără a cunoaşte că acesta fusese declarat ca fiind furat.
Autoturismul în valoare de aproximativ 1.100 de euro a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Negru Vodă pentru continuarea cercetărilor.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 26 raportat la art. 208, alin. 1 şi 4 din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular