Claudiu Palaz, atac furibund la primarul Radu Mazăre

deschiderePreședintele organizației din Constanța a nou înființatului partid Mișcarea Populară, Claudiu Palaz, lansează prin intermediul unui comunicat de presă un atac furibund la adresa primarului în funcție, considerând că Radu Mazăre a întrecut orice limită atunci când și-a îndemnat bodyguarzii să-i aplice o corecție fotbalistului care i-a deranjat zborul cu kite-ul. Redăm integral acest comunicat.

”În numele constănţenilor, al celor care l-au votat, al celor care nu l-au combătut îndeajuns, al celor care au refuzat să iasă la vot, Partidul Mişcarea Populară – filiala Constanţa prezintă scuze fotbalistului Younes Hamza şi opiniei publice interne şi internaţionale pentru gravele derapaje ale lui Mazăre. În acelaşi timp, cerem autorităţilor competente să analizeze cu atenţie toate datele sale comportamentale, toate faptele sale care sfidează legile şi regulile, şi să ia măsuri înainte de a fi prea târziu. Este inadmisibil ca un simplu incident petrecut între două persoane în cadrul divertismentului de sezon să se soldeze cu răzbunări de tip mafiot şi corecţii fizice. Dacă primarul îşi trimite bodyguarzii să îl bată pe cel care l-a jenat la kite-surf, ne întrebăm ce urmează, care este pasul următor?
În afară de faptul că s-a maimuţărit pe toate posturile TV plangand ca o fetita ca era sa fie batut de Younes Hamza (un barbat adevarat nu ar face asta), ca s-a înfruptat din fondurile publice, afişează un comportament imoral şi deplasat, că promovează prostituţia şi alcoolismul, că insultă în stânga şi în dreapta, că profită de naivitatea electoratului de vârsta a treia, Mazăre a părut până acum inofensiv măcar la nivelul violenţei fizice. Câtă vreme bodyguarzii îl însoţeau cuminţi până la toaletă şi înapoi, prezenţa lor părea în regulă. Ne resemnasem cu reproşurile pe care le primeam, în calitate de constănţeni, de la cunoştinţe din restul ţării care nu înţelegeau cum poate fi ales primar un astfel de individ, de atâtea ori. Acum ne confruntăm cu aceeaşi ruşine în faţa opiniei publice internaţionale, după ce fotbalistul tunisian bătut de gorilele lui Mazăre a declarat că va părăsi România dacă nu i se va face dreptate.
Dacă o simplă şicană în largul mării îl determină să ordone paznicilor săi să snopească din bătaie un turist, este evident că primarul Constanţei nu mai are niciun fel de măsură şi ne putem aştepta la orice din partea lui. Responsabilitatea pentru orice tragedie care s-ar putea întâmpla de acum încolo revine autorităţilor, dacă nu vor pune capăt acestor tendinţe violente. Suntem convinşi că organele statului îşi vor face datoria şi nu vor muşamaliza acest caz, în ciuda zvonurilor contrare care sunt vehiculate.”

PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ-
FILIALA CONSTANȚA
Președinte, Claudiu Iorga PALAZ

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular