Două minore dispărute de acasă. Le-ați văzut?

iuseinPoliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei IUSEIN AIGHIUL, în vârstă de 13 de ani, din sat Făurei, oraş Băneasa, judeţ Constanţa, care locuieşte fără forme legale în municipiul Medgidia, judeţ Constanţa.          Minora, la data de 25.08.2013, a plecat în mod voluntar de la domiciliul bunicii sale şi nu a mai revenit. Este posibil ca minora să fi plecat la rude în judeţul Călăraşi, fără a se cunoaşte exact adresa.
SEMNALMENTE
– înălţime 1.60 – 1.63 cm, constituţie corpolentă, ten măsliniu, păr lung culoare castanie, fără semne particulare.
ÎMBRĂCĂMINTE
La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni mulaţi de culoare roşie, tricou de culoare albă şi era încălţată cu papuci negri. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliţia municipiului Medgidia sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa, tel.0241.611.364 int. 20005.

 

dumitrascuDe asemenea, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei DUMITRAŞCU ELENA, în vârstă de 17 de ani, domiciliată în sat Făcăieni , comuna Făcăieni, judeţ Ialomiţa. La data de 20.08.2013, ora 12.20, aceasta a plecat în mod voluntar  din municipiul Constanta şi nu a mai revenit până în prezent. În urma investigatiilor efectuate s-a stabilit ca minora nu se afla în relaţii bune cu mama sa.
SEMNALMENTE
– înălţime 1.75 m, greutate 59 kg, constituţie atletică, faţă rotudă, ochi căprui, nas drept.
ÎMBRĂCĂMINTE
La data dispariţiei purta pantalon blue-jeans de culoare albastru şi un tricou de culoare gri neinscripţionat.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 3 Poliţie Constanţa sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa, tel.0241.611.364 int. 20005.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular