Furt de substanțe chimice la Cumpăna

bidoaneLa data de 14.10.2013 poliţiştii din Cumpăna au fost sesizaţi de către reprezentanţii unei societăţi agricole din localitate, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras în noaptea de 13/14.10.2013, din incinta incinta punctului de lucru, 19 recipiente conţinând 150 l. substanţe chimice (pesticide folosite pentru culturile de rapiţă) dar şi 140 litri motorină, în valoare totală de 23.000 lei.
La data de 18.10.2013, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Constanţa, cu sprijinul colegilor din Topraisar au efectuat 2  percheziţii domiciliare în localitatea Potârnichea, judeţ Constanţa, ocazie cu care au fost identificate substanţele chimice reclamate ca sustrase, mai puţin cantitatea de motorină.
Totodată, oamenii legii au stabilit ca suspecţi de comiterea faptei pe G. Ionuţ de 28 ani şi B. Romeo Marian, de 23 ani, ambii din localitatea Potârnichea, comuna Topraisar, judeţ Constanţa, pe numele lor emiţând ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Urmează ca aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propuneri corespunzătoare.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular