BMW cu I.T.P. fals, descoperit în P.T.F. Negru Vodă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă un cetăţean român, la volanul unui autoturism marca BMW 530 D, care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de inspecţie tehnică fals.bmw
În data de 24.10.2013, în jurul orei 10.45, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român P.L., în vârstă de 21 ani, domiciliat în judeţul Constanţa, care conducea un autoturism marca BMW 530 D, cu numere de R. Bulgaria.
În urma verificărilor a rezultat faptul că certificatul de inspecţie tehnică periodică al autoturismului prezintă indicii de falsificare.
Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul în urmă cu aproximativ cinci luni, de la o persoană necunoscută, de sex masculin.
Cei doi bărbaţi au facut schimb de maşini, iar P.L. a plătit o diferenţă de 4000 euro.
Conducătorul auto a mai declarat că a primit documentele autoturismului fără a cunoaşte faptul că unul dintre ele este fals.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „uz de fals”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 291 din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular