Opel Corsa cu I.T.P. fals, descoperit în P.T.F. Constanţa Sud Agigea

Opel_Astra_front_20080306Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Constanţa Sud Agigea un cetăţean român, la volanul unui autoturism marca Opel Corsa, care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de inspecţie tehnică fals.
În data de 28.10.2013, în jurul orei 16.15, în P.T.F. Constanţa Sud Agigea, în zona porţii de acces numărul 10 a Portului Constanţa, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control un autoturism Opel Corsa, cu numere de R. Bulgaria, la volanul căruia se afla F.A., în vârstă de de 33 ani, domiciliat în judeţul Constanţa.
În urma verificărilor a rezultat faptul că certificatul de inspecţie tehnică periodică al autoturismului prezintă indicii de falsificare.
Conducătorul auto a declarat că a primit documentele autoturismului fără a cunoaşte faptul că unul dintre ele este fals.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „uz de fals”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 291 din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular