Forța Civică: ”Ponta te vrea prost”

mihai petreOrganizația municipală Constanța a Partidului Forța Civică susține protestele elevilor, studenților și cadrelor didactice îndreptate împotriva subfinanțării educației de către guvernul iresponsabil condus de Victor Ponta.
Prin alocarea unui procent mai mic de 6% din PIB, acest guvern se face direct responsabil de falimentul actului educațional, de eșecurile viitoare de la examenele naționale, indiferent de grad, de pregătirea și competența generațiilor care, mai devreme sau mai târziu, vor ajunge să conducă România, într-un cuvânt, de viitorul României.
De la educație pornește dezvoltarea sănătoasă a oricărei societăți sau scufundarea ei în haos, incompetență și hoție. Numai că într-o țară unde prim-ministrul și-a plagiat în cel mai abject mod teza de doctorat, dar se declară mândru de lucrarea sa, unde limba română are mari taine pentru ministrul întreprinderilor mici și mijlocii, turismului și mediului de afaceri, unde însuși ministrul educației este certat cu limba română, unde, probabil, peste jumătate din Parlament ar pica la un test elementar de gramatică sau de cultură generală, nu te poți aștepta ca executivul și legislativul să poată pricepe cât de importantă este educația pentru societatea pe care o conduc vremelnic.
Cât timp România este condusă de un hoț de cuvinte și de oameni care fac de rușine limba română, până la urmă este corect ca și sistemul educațional viitor, ce este creat de acest de tip de politician cu o cultură de neanderthal, să fie după chipul și înfățișarea sa.
De aceea, soluția pentru finanțarea corespunzătoare a educației constă în trimiterea acasă a acestei echipe guvernamentale și a majorității parlamentare care mustește de incompetență.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular