Coreea premiază cu argint o firmă din Constanța pentru tratamentele împotriva bolilor de piele

Careless 1Compania producătoare de cosmetice naturale Careless Beauty a primit două medalii de argint și una de bronz la Târgul Internațional al Femeilor Inventator (KIWIE 2014) organizat zilele acestea la Seul, Coreea de Sud. La eveniment au participat invenții din peste 200 de state, firma românească fiind premiată pentru mai multe produse cosmetice naturale dedicate tratării bolilor de piele (acnee, cuperoză, iritații puternice, pete, pistrui, alergii).

Careless Beauty face diferența dintre BIO, natural și organic

Secretul produselor Careless Beauty by Elena Oancea constă în faptul că acestea sunt realizate numai din extracte de plante obținute din culturi supravegheate și nu conțin substanțe de sinteză. De aproape 20 de ani Careless Beauty investește din surse proprii în culturi de plante în zona Dobrogei precum și-n partea montată a Buzăului. În felul acesta adminsitratorii afacerii dețin controlul asupra producției de plante, extractele obținute precum și apa utilizată fiind testate periodic în laborator.

Când vine vorba de cosmetice, în mod frecvent clienții sunt induși în eroare de etichete inscripționate cu caractere mari “100% natural” sau “produs BIO”. În realitate cele mai multe produse de acest gen conțin totuși până la 5% substanțe chimice de sinteză, problemă ce ține în principal de legislație. Datorită acestor aspecte, după utilizare oamenii sunt de cele mai multe ori dezamăgiți deoarece efectele nu se ridică nici pe departe la nivelul așteptărilor.

Prin conceptul Careless Beauty se încearcă parctic reclădirea încrederii oamenilor în produsele cosmetice naturale românești, fără conservați sau alte substanțe obținute în laborator. Asemenea produse nu sunt totuși ușor de realizat mai ales atunci când depinzi de culturi expuse modificărilor climatice, cosmeticele Careless fiind obținute prin combinarea a peste 40 de extracte de plante. Prin experimente și cercetări îndelungate cei de la Careless au reușit obținerea unor produse obsolut naturale ce hidratează și ajută la reglarea pH-ului pielii, țesuturile fiind astfel regenerate organic. Așa s-a reușit vindecarea unor boli aparent fără leac precum acneea sau refacerea pielii după arsuri fără intervenții de chirurgie plastică.

Apa de cătină premiată cu Medalia de Argint

Unul dintre produsele premiate cu argint anul acesta la Seul a fost tocmai Apa din Fructe de Cătină realizată de Careless Beauty, produsul fiind recomandat de producător la revitalizarea și regenerarea tuturor tipurilor de ten. În cazul tenurile acneice acest produs ajută activ la refacerea țesuturilor distruse, începând cu straturile bazale ale pielii. Beneficiile sunt de necontestat, demonstrate prin cazuitica abordată de-a lungul timpului de cei de la Careless. Apa ce conține extract de fructe de Cătină revitalizează, hidratează și regenerează tenul în profunzime având o capacitate antioxidantă de 190 mV cu o valoare a pH-ul de 3,6 ce ajută la reglarea pH-ul natural al pielii.

Despre Careless Beauty by Elena Oancea

Careless 2Societatea Careless a fost fondată în urmă cu 20 de ani de familia Oancea din Constanța, compozițiile de tratament fiind creația esteticianului-chimist Elena Oancea. În timp toate rețetele au fost brevetate de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci primind totodată și avizul Ministerului Sănătății. Gama de produse a fost dezvoltată treptat, în ani, ajungând ca la nivelul lui 2014 portofoliul să fie alcătuit din peste 40 de produse destinate atât femeilor cât și bărbaților. Pentru mai multe informații despre produsele Careless Beauty și tratamentele pentru boli de piele, cei interesați pot consulta site-ul societății pe adresa http://www.careless.ro/

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular