Tipuri de plicuri necesare intr-un birou

Atunci cand lucrezi intr-un birou cu siguranta vei avea nevoie de plicuri. Trebuie sa corespondezi cu partenerii si colaboratorii sau trebuie sa trimiti tot felul de documente si astfel ai nevoie de plicuri. Insa, stim cu totii ca nu exista un model unic de plic, ci acestea sunt diferite in functie de documentele puse inauntrul lor.

Astfel, cu siguranta ca vei avea nevoie de plicuri de diferite marimi, forme si texturi pentru o mai buna protectie a documentelor din interior. Pe papetarie.ro gasesti diverse modele de plicuri la preturi foarte accesibile. In plus, tot acolo poti sa iti cumperi cate bucati doresti. Plicurile nu vin la set, ci pot sa fie achizitionate individual. In acest fel poti sa iti cumperi multe plicuri de diverse feluri.

plicuriDaca inca nu stii ce tipuri de plicuri ti-ar fi folositoare, afla de la Profu’ de papetarie cum alegi un plic. Profu’ te invata in acest articol care sunt cele mai populare tipuri de forme folosite in afaceri si care sunt plicurile folosite pentru diverse tipuri de hartii. Iar daca te uiti in categoria hartie si etichetare, in subcategoria plicuri vei gasi diverse tipuri de plicuri din materiale sau cu functii inovatoare. Astfel de plicuri sunt cele gumate si cele siliconice, plicurile antisoc si cele cu burduf. Unele dintre ele sunt mai incapatoare, pentru mai multe hartii sau chiar obiecte mici, iar altele au ca scop protejarea hartiei chiar si in medii mai umede.x

Daca lucrezi intr-un birou si trebuie sa alegi plicurile de care ai nevoie, cumpara cateva din fiecare marime disponibila:

– plicurile C4 sunt plicurile potrivite pentru hartiile A4. Au o dimensiune de 324 x 229 mm si pot astfel pot sa protejeze hartiile A4 fara a fi necesara indoirea lor.

– plicurile C5 sunt destinate hartiilor in formatul A5.

– plicurile C6, destinate hartiilor A6, insa si celor in format A4 indoite de doua ori, sau documentelor A5 indoite o data.

-plicurile DL (110 x 220 mm) – putin mai mici decat cele C6, sunt cele mai populare tipuri de plicuri folosite in afaceri. Ele pot sa protejeze hartie de toate formatele, indoita sau nu.

– plicurile antisoc protejeaza eficient elementele mai fragile.

Daca iti cumperi cateva din fiecare categorie vei putea sa trimiti orice fel de document doresti si in orice format. Articolele vor fi protejate corespunzator si vor ajunge in siguranta la destinatie.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular