5 motive pentru care sa alegi saltelele Prestige

Multi oameni aleg sa cumpere saltele Dormeo datorita renumelui. Acestea sunt cu siguranta niste saltele cu caracteristici benefice care asigura un somn mai bun, dar au un neajuns – au un pret destul de ridicat si astfel nu putem sa beneficiem cu totii de confortul lor. Totusi, exista o varianta mai ieftina si cu caracteristici la fel de benefice: saltelele Prestige. Pe acestea le gasiti in magazinul online Tamos, in categoria saltele, subcategoria saltele ieftine. Dupa cum le-au categorisit si cei de la Tamos, saltelele Prestige sunt intradevar ieftine. Preturile unei astfel de saltele incep de la 130 lei si ajung pana la 405 lei, in functie de dimensiunile saltelei si functiile acesteia.

Astfel, o saltea Prestige la cel mai mic pret va va oferi urmatoarele: dimensiunea de 60 x 120 x 20 cm, rigiditate medie, sistem de arcuri din otel-carbon, tratata termic pentru fiabilitate. In acelasi timp, o saltea Prestige mai scumpa ofera aceleasi caracteristici, insa are dimensiuni mai mari: 180 x 200 x 20 cm. Asadar, ai de unde sa alegi!

De ce sa alegi o saltea Prestige?

prestige

1. Are un pret foarte avantajos. Poti sa gasesti o saltea pentru un pat matrimonial chiar si la 300 lei. Cu un pret atat de mic, vei fi si mai relaxat.

2. Saltelele Prestige sunt ortopedice, au o duritate medie ce sustine uniform coloana. Dormind pe o astfel de saltea te vei trezi relaxat si revigorat.

3. Saltelele dispun de arcuri de tip Bonell si au suprafata matlasata din stofa jakart. Sub suprafata matlasata se afla o foaie de spuma poliuretanica si suporti de burete intre arcuri, pentru ca atunci cand te asezi pe ea sa nu simti arcurile.

4. Ai 3 ani garantie la orice saltea Prestige, garantie valabila si la cumparaturile online.

5. Saltelele vin echipate cu fata de vara si fata de iarna si astfel, pe langa faptul ca sunt adaptate anotimpului, saltelele sunt si mai usor de curatat.

 

Asadar, sunt multe motive pentru care o saltea Prestige ar fi o alegere buna. Analizeaza oferta noastra intreaga de saltele ortopedice si superortopedice si fa o alegere inteleapta.

 

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Phone: 021 255 6677

Similar Articles

Comments

  1. EFTINE – nu insemna si buna !!! Cum poate o saltea cu arcuri traditionale sa sustina “uniform” coloana !? Sunt numai bune de aruncat dupa 2 ani de garantie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular