Modele de rochii potrivite pentru petreceri selecte

Pentru o ocazie speciala trebuie sa iti alegi cu grija tinuta. Trebuie ca piesele vestimentare alese sa iti puna silueta in evidenta si sa aiba un stil la moda. In acelasi timp, trebuie ca tinutele sa aiba si un element inovator, care sa atraga priviri si care sa transforme tinuta intr-una cu personalitate.

Cateva modele cutezatoare de rochii de petrecere gasiti pe starboutique.ro, rochii nonconformiste care vor atrage multe priviri admirative. Unele sunt inovative prin stil si forme, altele prin culori si texturi, insa cu siguranta vei gasi un model care sa ti se potriveasca si sa aduca si ceva nou. Noutatea si cutezanta sunt indispensabile in lumea modei – iar daca reusesti sa combini o rochie nonconformista cu accesoriile potrivite, vei fi in centrul atentiei.

Iata cateva tipuri de rochii potrivite pentru a fi purtate la petreceri sau alte evenimente speciale unde trebuie sa te imbraci elegant si stilat:

1. Rochii mulate pe corp – Un model inedit este rochia Wiera, de pe starboutique.ro, rochie cutezatoare prin culoarea sa rosu aprins. Rochia urmareste linia corpului si pune in evidenta trasaturile frumoase. O astfel de piesa vestimentara este un articol sexi ce nu trebuie accesorizat in exces.

2. Rochii tip sirena – aceste rochii spectaculoase sunt la moda si anul acesta. Ele alungesc tinutele si dau un aer sofisticat oricarei purtatoare. Aceste tipuri de rochii sunt tinute ideale la nunti, botezuri si alte astfel de evenimente unde se pune mare accent pe extravaganta.

rochie-neagra-de-cocktail

3. Rochii baby doll – in special acele modele cu fusta realizata din multe straturi de tul, sunt piese vestimentare potrivite pentru petreceri. O combinatie eleganta cu aer copilaresc, rochia baby doll avantajeaza multe tipuri de siluete. Gasesti un model interesant pe starboutique.ro, aici.

Toate aceste tipuri de rochii le gasiti in site-ul celor de la starboutique.ro in categoria rochii de petrecere, alaturi de multe alte modele interesante. In acest moment, pe site sunt 94 de modele diferite cu care vei arata incredibil la orice petrecere. Gaseste o rochie in ton cu preferintele tale si cu tendintele in moda si straluceste la petreceri!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular