Repararea masinii cu piese din dezmembrari sau cu piese noi?

Toti posesorii auto din tara noastra si-au adresat cel putin o data aceasta intrebare: in ce mod ar fi cel mai indicat sa isi repare o defectiune a masinii (ori sa isi refaca autoturismul dupa un anumit accident)? Prin apelarea la un service autorizat, care sa opereze cu piese originale, noi, sau prin cumpararea in regie proprie a unor piese din dezmembrari auto? Detinatorii de masina din localitatile Galati si Constanta stiu cum sa ia mai usor o asemenea decizie, indiferent de gravitatea reparatiei necesare – prin centrul de dezmembrari auto Galati – Autoapel, situat pe str. Zimbrului si prin partenerul din Lazu (Constanta). Sa privim in randurile urmatoare ale acestui material cateva criterii legate de alegerea pieselor auto din dezmembrari/ piese noi:

dezmembrari

Pret

Pe langa faptul ca platim TVA, pentru piesele auto noi mai platim si transportul. In schimb, piesele din dezmembrari pot fi gasite la preturi cu pana la 80% mai mici.  Alteori, chiar si acestea se bucura de reduceri suplimentare.

Calitate

Nu toti furnizorii pieselor noi sunt de incredere; ne putem pune semne de intrebare chiar in special dupa ce observam modul in care acestea sunt ambalate; foarte multe produse de acest tip sunt contrafacute, chiar daca sunt plasate direct pe rafturile magazinelor. Unele centre de dezmembrari insa opereaza doar cu masini aduse din strainatate, din tari ca Belgia, Franta, Germania, nerulate in tara. Cei cunoscatori vor aprecia aceste piese originale si le vor recunoaste cu usurinta, indiferent ca e vorba de marci ca Opel, Volkswagen, Ford, Fiat, Seat, etc.

Termen de livrare

Uneori stam saptamani intregi pentru o piesa auto. De ce sa asteptam atat de mult cand numeroase centre de dezmembrari auto au stocuri extrem de variate si asigura o livrare de 24-48 de ore?

Factura si garantie

Centre de dezmembrari auto, precum Autoapel Galati, ofera factura pentru orice tip de piese cumparate. Mai mult, promoveaza garantia – inlocuirea produsului, daca e neconform sau necompatibil, ori restituirea banilor.

Diversitate

Lunga experienta si succesul unor centre de dezmembrari auto face ca diversitatea sa fie ceva de la sine inteles. Ne referim atat la marci cat si la modele de masini. Asadar, magazinele de piese noi incep sa isi piarda suprematia.

 

Incredere

Am vorbit deja despre garantia si factura oferita, de ambele tipuri de comercianti. In plus, ea este intarita si in centrele de dezmembrari auto de consultanta online sau telefonica, gratuita, de varietatea marfii si experienta in domeniu. Recomandarile, parerile pozitive, feedback-ul – raman de asemenea puncte de luat in seama.

Tinand cont de toate aceste puncte, putem sa cream o medie sau sa intelegem mai clar modul in care trebuie sa luam o asemenea decizie – de care poate sa profite atat masina noastra, cat si noi, ca soferi, dar si familia sau afacerea noastra. Cele mai bune piese din dezmembrari auto, pentru comanda in judetele Constanta si Galati, disponibile insa si online, pentru a fi livrate in intreaga tara, le gasesti acum la www.dez-autoapel.ro !

 

S.C. AUTOAPEL S.R.L.

Dezmembrari auto Galati

STR. ZIMBRULUI, NR.12 Galati, 800183 , RO

Tel: 0748 115 869

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular