Din ce în ce mai mulți hoți minori. Citește aici ce-au mai furat

minori-hotiÎn urma investigaţiilor efectuate în cazul furtului comis de către persoane necunoscute, din sediul unei societăţi comerciale, situate pe strada Soveja, din municipiul Constanţa, poliţiştii Secţiei 2 au identificat doi minori, de 14 ani, ambii din municipiul Constanţa, bănuiţi de faptul că, în noaptea de 24/25 aprilie a.c., ar fi sustras un televizor LCD, în valoare de 1.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, aceştia fiind cercetaţi în stare de libertate.

Poliţiştii din Negru Vodă cercetează în stare de libertate 2 minori, ambii în vârstă de 17 ani şi un tânăr în vârstă de 18 ani, toţi trei din localitate, bănuiţi de faptul că, în noaptea de 09/10 iunie a.c., ar fi sustras din curtea locuinţei unei persoane, din aceeaşi localitate, mai multe bare metalice, producând un prejudiciu în valoare de 300 de lei. Cercetările continuă, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă prin unitatea de parchet competentă.
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comana cercetează în stare de libertate un minor, în vârstă de 17 ani şi un tânăr, în vârstă de 18 ani, bănuiţi de faptul că, la data de 25 aprilie a.c., ar fi sustras din locuinţa unei persoane mai multe bunuri alimentare şi nealimentare, în valoare de 5.000 lei.
Cercetările continuă, urmând  a fi făcute propuneri legale în consecinţă prin unitatea de parchet competentă.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular