Doctorul lui Nicușor Constantinescu, un condamnat penal specialist în ”cosmetologia estetică”

Doctorul lui Nicușor ConstantinescuAșa cum Hotnews.ro a arătat în exclusivitate, doctorul care și-a dat o a doua opinie despre cazul lui Nicușor Constantinescu, nu este chiar un reprezentant de seamă al tagmei lui. ”

Doctorul lui Nicușor Constantinescu

Numele medicului roman care a semnat raportul medical privind starea de sanatate a sefului CJ, Nicusor Constantinescu, Serban Cocioba, apare intr-un document al Departamentului de Sanatate si Servicii Umane al Statelor Unite, asociat cu doua abateri, printre care una de luare de mita in anul 1999. 
In sectiunea constatarii faptelor, “paratul” Serban Ion Cocioba a fost gasit vinovat de luare de mita pe data de 22 martie 1999, iar pe data de 12 aprilie a fost condamnat la 2 ani de probatiune, sase luni de arest la domiciuliu si amendat cu suma de 10.000 de dolari. 
In documentul emis de Biroul de conduita profesionala a Departamentului de Sanatate din SUA se arata ca Serban Cocioba a fost condamnat pentru un act “care constituie o infractiune in conformitate cu legislatia federala”. ”, notează Hotnews.ro.

În altă ordine de idei, pentru o mai bună edificare, legat de persoana doctorului Șerban Cociobă, puteți viziona un interviu filmat cu acesta în 2009. Veți afla din imagini că domnul care și-a dat cu părerea despre cancerul de prostată al lui Nicușor Constantinescu, dorește să practice ”cosmetologia estetică”.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular