Nu stii unde sa mergi in concediu? Alege Romania!

Pentru un concediu de neuitat nu trebuie sa strabati mari si tari ca sa ajungi intr-un loc feeric. Traim intr-un colt de rai, aproape neexploatat si e pacat sa vizitam alte zari inainte sa ne cunoastem propria tara.

Cei de la Cheque Dejeuner au inteles necesitatea sprijinirii turismului romanesc si o fac prin intermediul unor tichete de vacanta – analizati oferta aici. Aceste tichete de vacanta sunt oferite de catre angajatori personalului merituos, drept recompensa sau premiu pentru munca bine facuta. Primindu-le, angajatii se simt apreciati si pe viitor vor fi mai motivati sa lucreze intr-o companie care ii respecta. Tichetele de vacanta aduc avantaje atat angajatilor, cat si angajatorilor- cititi mai multe despre aceste avantaje aici.

Ideea este ca, prin intermediul acestor tichete poti sa mergi in concediu doar in Romania, lucru ce probabil nemultumeste pe multi. Dar, de ce? Avem atatea locuri frumoase care merita vizitate, ne-ar lua mult timp sa le enumeram pe toate. Totusi, in randurile urmatoare voi face o lista cu cateva locuri din Romania pe care eu le consider minunate. Le-ati vizitat pe toate?

aries

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Valea Ariesului – o regiune care isi pastreaza traditionalul, atmosfera veche si rustica. Un loc perfect pentru toate anotimpurile. Un loc unde poti sa vezi sate risipite pe vai si dealuri, care inca mai tin la traditii, insa care imbratiseaza si ce este modern, cum ar fi partiile de schi de la Vartop si Arieseni.

Daca ajungeti in aceasta zona trebuie neaparat sa vizitati minele romane de la Rosia Montana, rezervatiile naturale Dealul cu melci si Detunatasi Cascada miresei.

2. Cheile Nerei – un parc national, din nou, impresionant in orice anotimp. In zona sunt multe lacuri, pesteri si cascade care va vor uimi cu siguranta. Datorita zonei pline de aventura, localnicii si diversi intreprinzatori organizeaza diverse activitati pentru turisti: paintball, tir cu arcul, rafting, echitatie, catarari pe stanci etc.

3. Delta Dunarii  – nu prea sunt cuvinte sa descrii Delta, la cat de frumoasa este si cate se spun mereu despre frumusetile ei. Daca nu ati mai fost in Delta, va recomand sa va incepeti sejurul din Sf. Gheorghe, o localitate ce surprinde intreg spiritul din Delta. Se ajunge acolo doar pe apa si odata ce ati ajuns, veti putea gusta delicioase mancaruri de peste, va veti bucura de lungi plimbari de-a lungul tarmului pana la Sulina, veti putea pescui sau face plimbari pe Dunare.

viseu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Maramures – daca iti plac vacantele active, in care sa vizitezi locuri deosebite, sa gusti mancaruri alese si sa te bucuri de traditiile pastrate cu sfintenie, Maramuresul este locul potrivit. Iti recomand sa vizitezi satele si locatiile traditionale, precum: Borsa-pentru partiile de schi, Valea Vaserului- pentru o calatorie cu trenul cu locomotiva pe aburi, Sapanta- pentru Cimitirul Vesel, Sighet- pentru Memorialul Victimelor Comunismului, Barsana si Ieud – pentru manastiri.

Lista continua cu Cheile Bicazului, Padis, Rasnov, Bucovina, Gura Portitei, Valea Prahovei si multe, multe astfel de locatii incredibile. Mi-e greu sa ma opresc, la cat de multe zone frumoase imi trec prin minte acum.

Astfel, daca primiti tichete de vacanta de la angajatorii vostri, bucurati-va de ele intr-un concediu romanesc.Aveti unde sa alegeti sa va petreceti timpul!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular