Cătălin Predoiu: ”Constanța, un oraș dezorganizat. Am stat 45 de minute la un sens giratoriu”

Cătălin Predoiu, fost ministru al justiției, este nominalizatul PDL-ului pentru o posibilă candidatură la funcția de președinte al României. Lucrurile nu sunt încă foarte clare în această privință, urmând ca recent închegata alianță Creștin Liberală să decidă dacă îi dă girul PDL-istului sau dacă va merge pe mâna PNL-istului Klaus Iohannis.

Până la această decizie, Cătălin Predoiu a fost astăzi prezent pentru a treia oară în ultima lună la Constanța, pentru a-și promova ideile și a le spune constănțenilor că votul lor trebuie să meargă către el.

Discursul lui Cătălin Predoiu a fost, așa cum era de așteptat, unul plin de atacuri acide la adresa actualei guvernări, pe care a acuzat-o în repetate rânduri de ”lipsă de viziune”, ”cinism”, ”păcăleli”, ”simulări” și ”nerespectare cruntă a legilor statului”.

Revenind la orașul Constanța, Cătălin Predoiu a acuzat înainte de toate politica incoerentă pe care Guvernul Ponta o duce, în legătură cu situația portului. ”Proiectul prin care Ponta vroia să dea o parte semnificativă de acțiuni grupării Mazăre a rămas în sertare, pentru că premierul a fost speriat de perspectivă penală a lucrurilor. E nevoie de o analiză profundă și profesionistă, pentru a rezolva problema Portului, ori acest guvern parcă e turmentat. Mă bucur de noua poziție a lui Ioan Rus, un politician solid și un om serios, care a înțeles cum trebuie procedat”, a declarat pdl-istul.

În ceea ce privește felul în care arată orașul Constanța, Predoiu s-a arătat foarte dezamăgit, spunând că din punctul lui de vedere, în Constanța nu s-a schimbat mare lucru în ultimii 20 de ani, cea mai bună descriere pentru acesta fiind de ”lumini și umbre”.

”Aveți un oraș dezorganizat. Am stat 45 de minute la sensul giratoriu de la intrare în oraș, venind dinspre Ovidiu. Acest oraș este dominat de corupție și cât timp capii corupției nu dispar din viața politică, orașul nu poate progresa, va stagna. Actuala administrație a făcut de râs Constanța. Le spun constănțenilor că dacă mă vor vota președinte, aș face în așa fel încât să asigur respectarea legii. Să nu mai fie dijmuiți investitorii aici la Constanța. Să oferim o viziune clară, un proiect național pentru revigorarea litoralului, pe mai mulți ani, pentru că lucrurile nu se rezolvă de pe azi pe mâine. Aș garanta politic această viziune clară pentru ca la Constanța să ajungă fonduri absorbabile europene de sute de milioane de euro, ceea ce în prezent nu se întâmplă.”, a declarat Cătălin Predoiu.

Similar Articles

Comments

  1. :)) 45 de minute la sens giratoriu = oras dezorganizat! 10 Km in 2 ore = cea mai buna infrastructura din lume (conform ultimelor statistici)
    Gaseste altceva! Esti plictisitor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular