Radu Mazăre: “Mă gândesc să renunț la funcția de primar!”

Primarul Radu Mazăre a anunțat azi că are toate conturile personale blocate de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Ministerul finanțelor condus de Ioana Petrescu (supranumită domnișoara Harvard) urmărește ca prin această măsură să recupereze suma de 7 miliarde de lei vechi (aproximativ 159.000 Euro), bani pe care Mazăre i-ar datora Fiscului în urma amenzilor judiciare pe care le-a primit Primăria Constanța în “sute și mii de procese”.

În acest context, supărat pe ANAF și-n general pe tot sistemul de justiție, Radu Mazăre a declarat în această seara în cadrul emisiunii Subiectiv, de la Antena 3 că i s-a plâns până și lui Victor Ponta: “Acest sistem de ancheta de la ANAF, ANI, DIICOT nu mi se pare normal. Am spus-o și premierului. În fiecare zi stau cu avocații și în fiecare zi mă bat”.

“Mă gândesc să renunț la funcție, dar după alegeri

Supărat că nimeni nu-l bagă în seamă și este hărțuit constant de autoritățile statului, Mazăre a anunțat că se gândește să renunțe la funcția de primar al Constanței: “Ce să fac?! Mă bat cu ANI, mă bat cu MANI, dar vă spun sincer că mă gândesc că nu mai are sens să mai fiu în prim plan politic, primar. Încep să mă gândesc să renunț la funcție!

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă se va implica totuși în alegerile de la finalul acestui an, Radu Mazăre (probabil ca să nu-și supere șeful, pe Victor Ponta) a răspuns că dacă va demisiona o va face după campanie: “Sigur că la-m susținut pe Victor Ponta, dar dacă și după campania asta lucrurile nu se schimbă eu am să-mi predau mandatul.

Ce înțelege Radu Mazăre prin “schimbare” ?

Probabil se referă la închiderea dosarelor penale pe care el și gașca de apropiați din Constanța le au deschise la diferite parchete sau prin diverse instanțe de judecată. Reamintim faptul că, în acest moment Radu Mazăre este cercetat în mai multe dosare penale cu prejudicii de peste 60 de milioane de euro, în timp ce Nicușor Constantinescu este căutat cu mandat internațional iar Sorin Gabriel Strutinsky e de mai bine de 2 luni într-un concediu prelungit (nu se știe pe unde!).

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular