RAJA demarează campania anti caniculă

Având în vedere prognozele meteorologice pentru perioada imediat următoare, ce anunţă temperaturi ridicate, începând de mâine, 12 august 2014, SC RAJA SA reia campania de într-ajutorare a cetăţenilor judeţului. Astfel, în intervalul 08,00 – 19,00 prin mai multe puncte de distribuție apă potabilă, societatea noastră vine în sprijinul celor afectați de temperaturile ridicate. Acțiunea nu este prima de acest gen, SC RAJA SA derulând astfel de campanii în toate perioadele caniculare, încă din anul 2012.
În municipiul Constanța, corturile vor fi amplasate în următoarele zone: b-dul Alexandru Lăpușneanu – stația de autobuz din fața City Park Mall; strada Mircea cel Bătrân în zona Inspectoratului Teritorial de Muncă; strada Traian – în zona stației de autobuz din fața Curții de Apel Constanţa; b-dul Tomis în zona Administrației Publice a Finanțelor Constanța; b-dul Mamaia – stația de autobuz de la Delfinariu și zona Gării CFR Constanța în stația de autobuz. Corturi anti-caniculă vor fi montate și la Năvodari, Medgidia, Cernavodă, Eforie Nord, Eforie Sud și Mangalia.
În toate aceste locații, constănțenii, dar și turiștii, vor putea să bea un pahar de apă rece și vor putea să se adăpostească pentru câteva momente de căldură de afară, la umbra corturilor instalate.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular