Claudiu Palaz:”Îl respect pe Diaconescu dar merg pe linia partidului”

Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, cel care a fost și șef de campanie electorală pentru recent demisul Cristian Diaconescu, spune că-l respectă pe acesta, dar că este înregimentat într-o structură de partid și va respecta linia impusă de la nivel central.

”Merg pe linia partidului, eu cer mereu oamenilor din organizația mea disciplină, așa că e normal să fiu și eu disciplinat față de conducerea centrală. Îl respect pe Cristian Diaconescu, am bătut mii de kilometri împreună în ultimele săptămâni, însă dacă decizia este să candideze altcineva, o voi respecta. Mă întorc la activitatea din organizația județeană Constanța a partidului, pe care am neglijat-o într-un fel în ultima vreme din cauza campaniei electorale”, a declarat Claudiu Palaz.

Reamintim că în această dimineață, sătul de presiunile din interiorul partidului, candidatul la prezidențiale al PMP, Cristian Diaconescu, a decis să demisioneze din partid, urmând să candideze independent. La doar câteva ore distanță, liderul Partidului Mișcarea Populară. Elena Udrea, a declarat că-și asumă această candidatură.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular