Acum te poti înscrie la proiectul JCI SUMMER PLAY – Mamaia 22-25 august

Pasionații de mișcare în aer liber au ocazia să participe la JCI Summer Play – proiect adresat tinerilor activi, antreprenorilor și profesioniștilor. Munca de toate zilele presupune în mare parte activități desfășurate la birou, sedentare, care pot deteriora starea de sănătate și fericire. La JCI Summer Play, munca se împletește cu sportul și înseamnă oportunități de networking, bună-dispoziție, distracție, concursuri și premii surpriză.

În cadrul competiției, participanții vor concura atât la probe individuale, cât și de echipă: semi-maraton, cross 10,5 km, alergare ștafetă 4 x 5 km, volei pe plajă, fotbal pe plajă, caiac și alte concursuri surpriză.

Activitățile se vor desfășura în Parcul Tăbăcăriei și la Coconut Beach (zona plaja Năvodari) în perioada 22-25 august 2014. Evenimentul se va deschide cu un cocktail party, în cadrul căruia participanții vor putea interacționa și se vor cunoaște. În fiecare seară vor urma petreceri incendiare în care câștigătorii, dar și ceilalți participanți se vor bucura de reușite.

Înscrierile se pot face direct pe website-ul evenimentului: http://summer.jciplay.net/ .

Proiectul este organizat de JCI Constanța, în colaborare cu Sana Sport, Atena Club Sport, Active Training și ProDance, cu sprijinul DJST ConstanțaJCI Constanța a prezentat proiectul în cadrul conferințelor JCI cu participare internațională și a atras astfel participanți  din străinătate.

Despre organizatori:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie nonguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”.

În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în mai multe orașe din țară, dintre care amintim: Braşov, București, Buzau, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Lugoj, Ploiești, Timişoara. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (proiecte sociale).

10514672_250101458517847_5419822792185309029_nCo-organizatori

Asociația Sportivă SANA SPORT Constanța s-a înființat în luna februarie  2013, iar misiunea principală a asociației este de a îmbunătăți condiția fizică și starea de sănătate pentru locuitorii orașului Constanța. În cadrul proiectului “Constanța aleargă sănătos!” a reușit organizarea săptămânală a antrenamentelor cu un număr destul de mare și constant până în prezent. Mai multe informații se găsesc pe website-ul asociației: http://www.sanasport.ro/ .

Atena Sport Club, coordonat de Răzvan Florea, primul şi unicul medaliat olimpic al nataţiei masculine româneşti își propune promovarea sportului acvatic. Obiectivul clubului este de a oferi copiilor pofta de viață și de a- i ajuta să descopere lumea sportului acvatic și să ajungă să vadă în ea toate bucuriile și greutățile care vin pe drum și te ajută să te formezi mai ales ca om. Antrenorii și instructorii clubului sunt responsabili pentru dezvoltarea și punerea în practică a programelor și lecțiilor de înot. Instructorii evaluează performanțele cursanților și țin evidența performanțelor și prezenței. Contact:http://www.asc-inot.ro  .

Active Training este o companie ce activează pe piaţă din anul 2005. La baza înfiinţării companiei a stat pasiunea pentru sport, pentru activităţi în aer liber, dar şi interesul pentru dezvoltarea de abilități de comunicare și lucru în echipă ale individului prin intermediul activităților outdoor. Contact: Șerban Ionescu – serban@activetraining.ro .

Clubul ProDance Constanța, înființat în  2009, are un rol important în dezvoltarea și promovarea dansului. ProDance este câștigător a nenumărate premii naționale în dansul sportiv și  oferă o gamă largă de stiluri de dans atât latino, cât și de societate. Dansatorii profesioniști ai clubului susțin show-uri impresionante  la diferite evenimente. Contact: office@prodance.ro, tel: 0753098054.

Be Better! Vizitaţi pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla ştiri la zi şi informaţii de ultimă oră despre JCI Constanța.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular