PDL Constanța strânge semnături pentru Klaus Iohannis

Organizaţia judeţeană Constanţa a Partidului Democrat Liberal a iniţiat procesul de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin Liberale la alegerile prezidenţiale.
„Target-ul nostru este să strângem 25.000 de semnături. Procesul a început deja, merge bine, PDL-iştii din tot judeţul s-au mobilizat şi sperăm ca până pe 15 septembrie să ne atingem ţinta propusă. PDL Constanţa sprijină candidatul ACL, pe domnul Klaus Iohannis, iar strângerea de semnături se desfăşoară conform planului Am să particip și eu la strângerea de semnaturi alături de echipele mobile și, cu această ocazie, voi putea afla mai multe despre starea oamenilor din municipiul și din județul Constanța, despre așteptările pe care le au de la oameni politici”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal.
Acesta a mai spus că, în 2009, la algererile prezidențiale, pe plan local, PDL a invins PSD-ul, victorie care a reprezentat un semnal pozitiv. „Rezultatul din 2009 ne-a dat speranță că există o majoritate tăcută care așteaptă o schimbare. Sunt încrezător și sper că în această toamnă să putem face același pas important care să arate forţa alianței formate în jurul PDL și PNL. Tandemul Klaus Iohanis – președinte, Cătălin Predoiu – prim-ministru ne dă șansă să demonstrăm că vine vremea unor modele politice care aduc după ele corectitudine, sinceritate si credință în viața politică”, este de părere Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular