Firma “Careless Beauty” din Constanța, invitată să premieze vedetele de la EMMY

Cu două zile înaintea decernării premiilor EMMY organizatorii evenimentului Celebrity Connected au invitat o firmă din Constanța să ofere cadou vedetelor de la Hollywood produse cosmetice românești. Este vorba de “Careless Beauty by Elena Oancea” marcă deținută și administrată de o societate românească, din Constanța, specializată în fabricarea produselor cosmetice organiceAșa au ajuns vedetele americane de film și televiziune să încerce “pe pielea lor” esențele naturii de la malul Mării Negre.

Emmy reprezintă corespondentul premiilor Oscar pentru excelența în televiziune fiind decernate printr-o festivitate anuală organizată de Academia de Televiziune Arte și Științe (ATAS) din Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Anul acesta a 66-a ediție a EMMY a fost organizată în cinstea programelor de televiziune specializate în emisiuni de prime time (calup de programe difuzat seara, atunci când sunt atinse cele mai mari audiențe). Ceremonia de decernare a premiilor a fost fixată de organizatori pentru 25 August, în sala de evenimente a Teatrului Nokia (finanțat de compania finlandeză cu același nume) din centrul orașului american Los Angeles.

Actorii de la Hollywood au primit cosmetice românești

În mod obișnuit, în fiecare an, decernarea premiilor EMMY este precedată de alte evenimente mondene la care participă vedetele de televiziune și film alături de producătorii de seriale și emisiuni dedicate micului ecran. Un astfel de eveniment aduce față în față vedetele de film și televizune cu sponsorii privați dornici de publicitate. În mod evident, premiile EMMY reprezintă pentru foarte multe companii o oportunitate unică pentru a-și promova produsele și serviciile în fața unui clientele selecte precum crema showbiz-ului american.

Pentru prima dată la un astfel de eveniment pe lista sponsorilor s-a aflat o companie privată din România, și nu de oriunde ci din Constanța. Și mai interesant este faptul că firma românească ce operează sub brandul Careless Beauty se ocupă cu producția cosmeticelor organice. În acest context organizatorii evenimentului Celebrity Connected și-au dorit foarte mult ca firma românească să ajungă să-și promoveze produsele direct în salonul de protocol de la Nokia Theatre, locul în care vedetele americane interacționează cu sponsorii evenimentului.

Cine este Careless Beauty ?

Puțin cunoscut publicului larg, Careless Beauty este unul dintre producători de cosmetice din țara noastră ce realizează produse dedicate întreținerii și tratării bolilor de piele.  Timp de 20 de ani cei de la Careless au dezvoltat o gamă largă de produse cosmetice unice, după rețete brevetate și aprobate de Ministerul Sănătății ce nu conțin substanțe de sinteză. Cu alte cuvinte produsele Careless sunt 100% naturale fiind realizate prin combinarea a peste 40 de plante autohtone. După ani de cercetări firma românească a reușit obținerea în regie proprie a unor produse absolut naturale ce hidratează și ajută la reglarea pH-ului pielii, țesuturile fiind astfel regenerate organic. Așa s-a reușit vindecarea unor boli aparent fără leac precum acneea sau refacerea pielii după arsuri fără intervenții chirurgicale sau de altă natură.

Apa de cătină produsă de Careless premiată cu Medalia de Argint la Seul

Careless Beauty a primit două medalii de argint și una de bronz la Târgul Internațional al Femeilor Inventator (KIWIE) organizat anul acesta la finalul lunii mai la Seul, în Coreea de Sud. La eveniment au participat invenții din peste 200 de state, firma românească fiind premiată pentru mai multe produse cosmetice naturale dedicate tratării bolilor de piele (acnee, cuperoză, iritații puternice, pete, pistrui, alergii). Foarte apreciată de juriu a fost Apa din Fructe de Cătină pentru care s-a acordat medalia de argint. Acest produs este recomandat de producător pentru revitalizarea și regenerarea tuturor tipurilor de ten. În cazul tenurile acneice ajută activ la refacerea țesuturilor distruse, începând cu straturile bazale ale pielii. Beneficiile sunt de necontestat, demonstrate prin cazuistica abordată de-a lungul timpului de cei de la Careless. Apa conține extract de fructe de Cătină într-o formula ce revitalizează, hidratează și regenerează tenul în profunzime, având o capacitate antioxidantă de 190 mV cu o valoare a pH-ul de 3,6 ce ajută la reglarea pH-ul natural al pielii și deci refacerea țesuturilor.

Cosmetice românești la Hollywood

În acest weekend participanții la gala primiilor EMMY și-au petrecut ziua de Sâmbătă în salonul de protocol al Nokia Theatre unde au putut proba diverse produse realizate de firme americane. Nu mica le-a fost mirarea să descopere pe lângă sponsorii de casă și firma Careless din Constanța. Așa a ajuns Hollywood-ul să afle că și România produce cosmetice și chiar unele 100% naturale, spre deosebire de marii producători deja consacrați. Rând pe rând au trecut pe la standul Careless Beauty actori precum: Bill Blair (The X-Files), Boti Bliss (CSI: Miami), Brandi Lynn Brkhardt (Hart of Dixie), J.T. Storm (Justițiarul – Zona de Război), Kayla Tabish (The Girl Next Door), Khandi Alexander (Scandal), Marlene Forte (Dallas), Melanie Specht (Transformers), Oliver Robins (Poltergeist I și II), Peggy Crosby (The Princess Diaries), Phillip P. Keene (Major Crimes), Shanica Channell Knowle (Hannah Montana), Zach Callison (Sofia the First) precum și alții. Toți actorii au primit cadou din partea Careless un set de cosmetice organice produse în România, vizitatorii standului fiind evident deosebit de încântați să încerce “pe pielea lor” esențele naturii de la malul Mării Negre.

Adina Oancea (Careless Beauty): “Pentru moment nu vizăm piața americană”

La standul firmei Careless Beauty de la Nokia Theatre compania din Constanța a fost reprezentată de Adina Oancea care a avut plăcerea să ne ofere câteva date despre prezența firmei românești la acest eveniment: “Pentru moment nu vizăm piața americană. Am fost invitați de cei de la Celebrity Connected să participăm ca sponsori la premiile EMMY și n-am putut refuza această onoare. Suntem o firmă 100% românească, nu una mare dar exclusivistă prin produsele noastre ce depășesc cu mult gamele de profesional în domeniul îngrijirii pielii. Când discutăm de cosmetice probabil mulți se gândesc la Franța sau Italia dar lucrurile se pot schimba, mai ales că, pe sectorul de produse organice România are multe de arătat. Dacă companiile mari din domeniu s-au axat pe producții de serie noi am pariat pe calitate. Cei care ne-au vizitat aici au fost încântați și mi-au spus să aducem produsele noastre în Statele Unite”.

Ce înseamnă produse cosmetice organice ?

Produsele cosmetice organice sunt realizate numai folosind metode naturale de producție fără intervenții termice în procesul de fabricare și numai din ingrediente colectate din culturi controlate la care nu s-au utilizat substanțe chimice. Un produs etichetat “BIO” nu este unul 100% natural sau 100% organic, deoarece și produsele bio conțin de fapt substanțe chimice într-o proporție de până la 5%. Spre deosebire de alte produse, Careless Beauty a reușit să scoată pe piață o gamă organică dedicată bolilor de piele, utilizând culturile proprii de plante, prin testarea periodică a apei din pânza freatică și fără să aplice intervenții chimice sau termice pentru conservare. (D.I.)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular